Wat is liefde?
Kennisbank

Tweelingzielen stadia: de 8 fases van een tweelingzielenproces

Hoewel elke tweelingzielrelatie uniek is en ieder een eigen tweelingzielenproces doorloopt, is er een algemeen patroon zichtbaar. Er zijn een aantal stadia die je doorloopt als tweelingziel. Je leest hier over tweelingzielen stadia: de 8 fases van een tweelingzielenproces!

De liefde die wordt ervaren tussen tweelingzielen is a wild ride.

Het kan niet worden vastgelegd. Het is niet te bevatten. Het kan niet getemd worden. In plaats daarvan brandt het fel met een onuitblusbare vorm van intensiteit die zowel opwindend als formidabel is. De liefde die wordt ervaren tussen tweelingzielen is als heilig vuur: het verbrandt je tot as, maar het smeedt je ook tot een nieuw wezen, als een Phoenix die uit het stof oprijst.

Fase 1 – Verlangen

In deze voorbereidende fase heb je je hele leven gespendeerd aan ‘die ene’ die nog niet in je leven bestaat. Je hebt het vreemde gevoel dat iemand die perfect naar je is gevormd ‘daarbuiten’ is, maar je weet niet precies waar of wanneer ze in je leven zullen verschijnen. Hoewel je smacht naar je tweelingziel, heb je het gevoel dat ze op een gegeven moment aan je zullen verschijnen.

Deze fase wordt soms ook besteed aan het voorbereiden op de komst van de tweelingziel op een onbewust niveau.

Fase twee – Een glimp

Op een gegeven moment zul je een korte glimp opvangen van je tweelingziel. Of dit nu door een droomsignaal is, of door een ontmoeting in het echte leven, plotseling kan het worden gevoeld. Het resultaat is diepgaand. Al snel volgen verwondering, vreugde, angst en bedwelming. Voor degenen die voorzichtig zijn onder ons, is een aanhoudend gevoel van intense nieuwsgierigheid en verlangen om de persoon beter te leren kennen het resultaat. Je weet niet wat het precies is, maar deze persoon is heel bijzonder. Net als ik voel je misschien zelfs dat deze persoon een enorm belangrijke rol in je leven zal spelen – zelfs voordat je hem goed kent.

Fase drie – Verliefd worden

Als je voor deze persoon valt, zul je heel, heel hard vallen. Je zult harder vallen dan je ooit voor iemand bent gevallen – en de impact zal je de adem uitblazen. Sterker nog, naarmate je je tweelingziel beter leert kennen, zul je steeds dieper verliefd op ze worden. Als gevolg hiervan zul je het moeilijk vinden om met twee voeten op de grond te staan. Je voelt je misschien gedesoriënteerd, verliefd en niet jezelf. Je kunt zelfs proberen de aantrekkingskracht te weerstaan, maar uiteindelijk zul je de realiteit accepteren dat je heel erg verliefd bent.

Fase vier – Sprookjesrelatie

Als jullie beiden uiteindelijk je gevoelens kenbaar maken en een relatie aangaan, zal het leven aanvoelen als een sprookje. Je relatie met hen zal op alle mogelijke manieren perfect zijn. Het zal lijken alsof je tweelingziel elke behoefte vervult die je hebt en alles wat je ooit hebt gewild. Deze smaak van ‘paradijs’ is hoe de volwassen tweelingziel-relatie eruit ziet na de volgende paar stadia van onrust.

Maar dit kan maar zo van korte duur zijn…

Fase vijf – Uiterlijke onrust en innerlijke zuivering

In deze fase zijn er problemen in het paradijs. Naarmate de extase van de eerste ontmoetingsperiode afneemt, beginnen ego’s op te flakkeren. Plots ontstaan ​​meningsverschillen, smaak en persoonlijkheid, en oude kernwonden komen uit de somberheid. Terwijl onze tweelingzielen onze diepste behoeften, verlangens en dromen delen en weerspiegelen, hebben ze ook de neiging om ons schaduw-zelf te spiegelen. Als je bijvoorbeeld een emotioneel onderdrukt persoon bent, zal je tweelingziel waarschijnlijk emotioneel explosief zijn. Als je de neiging hebt om arrogant te zijn, zal je tweelingziel hoogstwaarschijnlijk onzeker en stil zijn. Op deze manier dagen onze tweelingzielen ons uit, waardoor onze onzekerheden worden aangewakkerd. Dit kan razend, verwoestend en zeer pijnlijk zijn.

Hoewel alle ruzies en gevechten in deze fase rampzalig lijken, is de waarheid dat het noodzakelijk is voor onze groei. Zonder geprovoceerd te worden, zonder onszelf te zien voor wie we werkelijk zijn, leven we in illusie en slagen we er niet in om qua ziel te groeien. Dit is ook moeilijk te realiseren terwijl je door zo’n turbulentie in je relatie gaat!

Fase zes – De renner en de jager

Naarmate de spanningen toenemen, is het gebruikelijk dat de ene partner (of soms beide) zich emotioneel of fysiek terugtrekt en ‘wegloopt’, en een andere partner een kat-en-muisspel najaagt. Soms gaat het om emotionele afsluiting en stille behandelingen. Andere keren gaat het om fysieke scheiding en in extreme gevallen de definitieve beëindiging van de relatie. In deze fase ervaren tweelingzielen een vuurproef. Terwijl sommige relaties standhouden en sterker worden, brokkelen andere af. Zoals ik aan het begin al zei, is dit allemaal afhankelijk van volwassenheid van elke partner. Soms vertrekt een partner voor vele jaren en keert dan terug, om de cyclus opnieuw te herhalen. De jager, aan de andere kant, is meestal de meer mentaal en emotioneel volwassen partner van de twee, die alles probeert uit te zoeken en het goed te maken.

Fase zeven – Overgave en ontbinding

Zodra de schaduw van je relatie is onthuld, kun je een periode van overgave ervaren. Na zoveel angst, leed en provocatie, beginnen jullie allebei open te staan ​​over je wonden en onzekerheden. In deze fase is het gebruikelijk om veel ego-ontbinding en expansie te ervaren. Terwijl het ego zich ontspant, worden krachtige lessen geleerd over de aard van jezelf en de aard van de ‘ander’. Naarmate je begint te leren hoe je met je verschillen om kunt gaan, wordt de volwassenheid van je relatie dieper en dus sterker.

Het is normaal dat je tijdens je tweelingzielrelatie fasen zes en zeven meerdere malen doorloopt.

Fase acht – Eenheid

Naarmate de problemen in je relatie steeds gemakkelijker te behandelen worden, zul je een periode van zielenhereniging ingaan. In fase acht is het gebruikelijk dat jullie allebei een gedeelde betekenis, passie of oorzaak vinden die jullie een wederzijds gevoel van voldoening geven. Terwijl het ego zich blijft ontspannen, worden deugden als vergevingsgezindheid, begrip, empathie en geduld geleerd. Hoe meer jullie allebei waakzaam door elk probleem werken dat op je pad komt, hoe meer je het gevoel van ‘Eenheid’ ervaart.

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Mijn tweelingziel heeft na 7 jaar zelf gekozen voor het niet meer hebben van contact . In het begin was ik daar verdrietig over , maar nu na 5 weken besef ik dat het heel goed voelt . Ik was ooit de jager maar dat heb ik gelukkig allang afgeleerd. Ik wacht af…..

    1. Jennie zegt:

      Als er geen contact is is er wel contact met jezelf het verdrongen deel ? Wij hebben namelijk wel steeds contact gehouden ik heb wel hulp gezocht met pijnen helen want daar gaat het proces om het kan wel ik heb wel dat hij steeds weer pijn aanraakt terwijl de liefde er ook is hij benoemd dat ook maar tis heel moeilijk ik duw hem nog steeds weg dat is dan een deel in mij wat ik zelf ook weg duw daar moet je achter komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *