Tweelingzielen tekenen dat de separatie bijna voorbij is
Kennisbank

Tweelingzielen tekenen dat de separatie bijna voorbij is

Een separatie tussen tweelingzielen kan voor beide betrokken partijen een moeilijke tijd zijn. Vaak voelt het alsof er nooit een einde aan komt. Er zijn echter tekenen dat de separatie bijna voorbij is. Dit artikel onderzoekt de tekenen dat je tweelingzielen separatie ten einde loopt!

Je hebt geaccepteerd dat geen enkele partner perfect zal zijn

We hebben allemaal een visie in onze gedachten van hoe de perfecte partner eruit zal zien. Deze persoon zal nooit iets kwetsend tegen ons zeggen, ze zullen onvoorwaardelijk van ons houden en we zullen geen ruzie maken over domme dingen (zoals wiens beurt het is om de was op te bergen of ’s ochtends de vuilnis buiten te zetten).

Wanneer je je tweelingziel voor het eerst ontmoet, is de aantrekkingskracht vaak meteen aanwezig.

Je voelt een golf van liefde en je weet dat deze persoon speciaal is. Je zou zelfs kunnen denken dat ze perfect voor je zijn, wat logisch is omdat je tweelingziel je goddelijke tegenhanger is. Echter, naarmate de tijd verstrijkt in de relatie en het leven moeilijker wordt (zoals altijd), zullen er scheuren ontstaan in de perfecte visie die je van je partner hebt.

Wanneer je je partner accepteert voor wie ze zijn, niet voor wie je wilt dat ze zijn, en het innerlijke werk van jou is gedaan, zal de separatie van jullie als tweelingzielen eindigen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *