Tweelingzielen gescheiden door een huwelijk, en dan?
Kennisbank

Tweelingzielen gescheiden door een huwelijk, en dan?

Vaak ontmoeten tweelingzielen elkaar onder omstandigheden waarin ze al in een relatie zijn. Ze wonen samen of zijn gebonden door een huwelijk. En dan… wat moet je dan?

Tweelingzielen voelen zich hopeloos en radeloos in zo’n situatie. Het is begrijpelijk. En het is helaas geen zeldzaam verschijnsel.

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig het gevoel dat ze hun tweelingziel aan een andere persoon hebben verloren.

Maar geloof me, houd hoop!

De energie tussen jou en je tweelingziel is – zelfs in een tijd als deze – hoog. Je tweelingziel kan van gedachten veranderen en kan jou verkiezen boven hun partner omdat hij of zij de waanzinnige magnetische aantrekkingskracht tussen jullie twee niet kan ontkennen…

Je weet heel goed dat je opties beperkt zijn als je tweelingziel al getrouwd is, maar er zijn twee manieren.

Je kunt ervoor kiezen om een affaire te hebben, of je kunt hopen dat je tweelingziel gaat scheiden. Aan elk van deze opties zijn de bijbehorende risico’s verbonden.

Als je voor de eerste optie kiest, zou je je relatie met je tweelingziel kunnen verpesten omdat het in het geheim is. Ook kan het voelen alsof je hen zou dwingen om van hun echtgenoot te scheiden en dat zou complicaties tussen jullie twee kunnen veroorzaken. Dat wil je niet.

Als je de tweede optie kiest, wacht je mogelijk op iets dat misschien nooit zal gebeuren.

Tweelingzielen gescheiden door huwelijk kunnen eindeloos lijden en onrustig leven.

Als geen van deze scenario’s een positief resultaat voor je oplevert, dan moet je de redenen begrijpen waarom het universum je tweelingziel jouw kant op stuurde in zulke ongunstige tijden… Meestal komen tweelingzielen namelijk in ons leven om ons een les van onschatbare waarde te leren.

Tweelingzielen lessen

Tweelingzielen kunnen uit het niets in je leven verschijnen om je te laten nadenken over een bepaald aspect van je leven dat moet worden opgelost. Misschien is je tweelingziel er om je te laten beseffen dat je je leven met de verkeerde persoon doorbrengt en jezelf tekort doet?

We zitten vast in verouderde concepten van loyaliteit in huwelijken. Zelfs als we niets voelen met onze partner, gaan we nog steeds door in een huwelijk dat kracht en intensiteit mist, omdat we niet loyaal zijn aan onze partner, maar aan het concept van loyaliteit.

Het houdt ons gevangen en weerhoudt ons ervan de moedige stap te zetten om een ​​huwelijk te beëindigen dat ons emotioneel uitput. Dit gedrag belemmert onze spirituele vooruitgang naar eeuwige gelukzaligheid.

Neem het roer over en behoud je vrijheid om te falen!

Tweelingzielen in mislukte huwelijken zouden uit hun huwelijk moeten stappen en beseffen hoeveel geluk ze hebben dat ze elkaar ooit hebben ontmoet.

Maar goed, vertel dat de ander maar…

Ze moeten hun weg naar eenheid niet door angst laten belemmeren. Mensen denken dat het ongebruikelijk – of zelfs fout – is om te scheiden, maar dat is gewoon primitief denken. Als het niet gaat, dan gaat het niet. S

Maar het is een lastige weg, die van tweelingzielen. Met name als tweelingzielen gescheiden zijn door het huwelijk…

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *