_Kan jouw tweelingziel jou vergeten
Kennisbank

Kan jouw tweelingziel jou vergeten?

Wanneer je van je tweelingziel gescheiden bent, of ook wel in separatie zit, dan kun je de gedachte krijgen dat je tweelingziel jou vergeet… Maar is dat ook zo? Kan jouw tweelingziel jou vergeten? We leggen het uit in dit artikel.

Wanneer je je tweelingziel niet meer ziet of spreekt, kan je de gedachte krijgen dat hij of zij jou vergeet. Dat is niet zo gek. De tijd gaat tenslotte voorbij en je hebt nou eenmaal geen contact (meer). Heb je nog wel contact, dan kan je tweelingziel zich ijskoud gedragen. De interesse in jou lijkt weg en daarmee lijkt het ook alsof ze jou vergeten.

Maar we hebben het antwoord op de vraag ‘Kan jouw tweelingziel jou vergeten?’ al voor je: nee, dit kan niet.

Je tweelingziel is ‘je andere jij’. Hij of zij bestaat uit exact dezelfde energie. Voor het universum vormen jij en je tweelingziel één persoon. Daarom kan je tweelingziel jou nooit vergeten en kan de verbinding ook nooit verloren worden. Want dat zou betekenen dat ze zichzelf vergeten.

Je tweelingziel heeft als ’taak’ jou te triggeren. En jij triggert jouw tweelingziel. Desinteresse, onverschilligheid, et cetera. Alle diepe wonden worden opengehaald. Dit moet wel, want het is voor je genezingsproces. Je mag jezelf genezen – op naar een hogere vibratie, een positiever leven.

Lees ook: Zo kun je innerlijk werk kunt doen tijdens je tweelingzielenproces

Wat zou er gebeuren als je tweelingziel naast je zou staan en hij of zij is helemaal verliefd op je? Dat is toch het mooiste wat er is? Nou, je zou gelukkig zijn – absoluut – maar je zou niet groeien als persoon. Je werkt dan niet aan alle negativiteit die je je hele leven hebt opgehoopt. Je wordt niet getriggerd, en geen triggers betekent geen groei.

Je krijgt uitdagingen en confrontaties, juist om de beste versie van jezelf te worden.

Dus totdat je aan jezelf werkt om een ​​hoger energetisch niveau te bereiken, door veel van je negativiteit en blokkades te verwijderen, kan je tweelingziel niet (volledig) liefdevol naar je toe zijn. Jullie spiegelen elkaar. Het is wat is vastgelegd in jullie blauwdruk, jullie zielscontract. Het komt uit de onvoorwaardelijke en oneindige liefde die jullie voor elkaar hebben. En die zal altijd bestaan, in het hoofd én in het hart.

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. Tineke zegt:

    Mijn tweelingziel is een stuk jonger dan ik en hij woont ver weg . Nu geeft hij aan dat hij verliefd is op een meisje , 10 jaar jonger dan hij . Heel vaak denk ik dat het beter is zo , maar af en toe doet het heel zeer . Jaloezie is er niet , maar de pijn…..

  2. Dus wel mogelijk, iemand die zichzelf niet meer is, zal ook zijn of haar tz compleet vergeten.

    1. Ja inderdaad, hoeveel mensen zijn zichzelf nog, het meeste is poppenkast
      Weinig kans voor tweelingzielen ondanks het overweldigende gevoel. Geniet van de verbinding zou ik zeggen, en dat is het😃😃

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *