Tweelingziel runner tekens: 5 tekens waarom je tweelingziel niet blijft
Kennisbank

Tweelingziel runner tekens: 5 tekens waarom je tweelingziel niet blijft

Wat zijn tekens van een tweelingziel runner? Een runner is de persoon in jullie tweelingzielenproces die wegrent. Het wordt die persoon teveel. Tegenover de runner staat een chaser. Lees hier alles over de tweelingziel runner en aan welke tekens jij dit kunt herkennen.

Iedereen heeft een tweelingziel die – net als jij – naar de aarde is gekomen. Maar grote kans dat je gescheiden bent van elkaar, bijvoorbeeld door afstand of levensstijl. Tweelingzielen spiegelen elkaar. Je spiegelt elkaars lichte punten, maar ook elkaars donkere punten. Yin-yang. Mannelijke energie en vrouwelijke energie. Het komt samen en – uiteindelijk – in balans.

Het doel is dat je je hele leven door menselijke ervaringen gaat om elkaar te kunnen ontmoeten en waar mogelijk te herenigen. Daarom is het zo belangrijk dat je, in welke situatie van het tweelingzielenproces je ook zit, juist voor jezelf leeft, denkt en doet.

Maar soms wordt het je tweelingziel te veel. Ze begrijpen de connectie niet, het is too much (gevoelsmatig) en ze sluiten zich volledig af. Dan noem je iemand een ‘Runner‘. Grote kans dat jij de ‘Chaser‘ bent in het verhaal: de persoon die wél weet en erkent dat jullie in een tweelingzielenproces zitten.

Tweelingziel runner tekens

In dit lijstje lichten we uit aan welke vijf tekens je een tweelingziel runner mogelijk kunt herkennen (of waarom hij/zij weg wil).

  • Leeftijdsverschil. Het wordt niet als een groot probleem gezien, maar soms is het dat wel. Of het wordt als reden erbij gehaald, om afstand te kunnen nemen. (eigenlijk een excuus, dus)
  • Het draait allemaal om lust, in plaats van een diepgaande relatie. De runner kan het mentaal nog niet aan om zich verder open te stellen en houdt het oppervlakkig.
  • Ze zitten al in een karmische relatie (of huwelijk) en willen/kunnen/durven hier niet uit te stappen.
  • Onbegrip. Ze begrijpen de relatie niet, het wordt hen teveel. Er is teveel gevoel mee gemoeid.
  • De één voelt zich compleet (jij, waarschijnlijk), maar de andere tweelingziel voelt zich incompleet. De runner wil deze gevoelens niet erkennen voor zichzelf, omdat het zo overweldigend is. In plaats van dat hij/zij zich compleet voelt, wil de runner de stukken niet aangaan en verliest daarmee meer van zichzelf.

Welke van deze tweelingziel runner tekens herken jij? En heb je nog aanvullingen? Laat het weten in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *